Calivita COMMUNIGUARD (1 db) Elektroszmog-védelem

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek az elektroszmog káros hatásainak kivédésére, a környezetedben lévő elektromos árammal működő eszközökön, például mobiltelefonon, számítógépen, vezeték nélküli telefonon, bébiőrzőn, mikrohullámú sütőn stb. alkalmazva.

Ár: 7.165 Ft /db

Tegyél kosárba termékeket legalább 21.000 Ft értékben webáruházunkból, így jogosulttá válsz a CaliVita törzsvásárlói kártyájának használatára, mellyel 25% kedvezményben részesülhetsz minden termék árából!
A kedvezményt rögtön az első vásárlásodkor érvényesítjük!

ORSZÁGOS házhozszállítás 1-2 munkanapon belül, GLS futárral!
Szállítási díj: 1000 Ft
35.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!


Gyártó cikkszám: CE0005
Elérhetőség: Raktárról, 1-2 munkanapon belül házhozszállítjuk
Származási hely: USA

Minden elektromos árammal működő eszköz elektromos, illetve mágneses mezőkkel van körülvéve. Ezek a mezők – különösen, ha hosszú távon kapcsolatban vagyunk velük – szervezetünk működésére is hatással lehetnek. Olyan negatív hatások tulajdoníthatóak nekik, mint például az alvászavar, a fejfájás, a fül- és arcmelegedés, az általános levertség és a fáradtság. A COMMUNIGUARD egy olyan informatikailag kezelt fólia, amely harmonizálja a testünket érő káros hullámokat, így védve azt az elektroszmog okozta káros hatásoktól.

A modern technológiák és az elektromos készülékek használata elképzelhetetlen elektromágneses mező nélkül. Minden ilyen elektromos készülék (pl. a hírközlési és kommunikációs berendezések, háztartási gépek, még az egyszerű kábelek is) elektromágneses hullámokat bocsát ki. Az elekroszmog láthatatlan, de veszélyes lehet az egészségre és a közérzetre. A folyamatos elektroszmog sugárzás fejfájást, idegességet, fáradtságot, növekvő stresszt okozhat és megzavarhatja az alvási ciklust.

Alkalmazása: szedd le óvatosan a védőfóliát és ragaszd rá a telefon hátlapjára vagy az akkumulátorra. Ne vágj le belőle! Ha mikrohullámú sütőn szeretnéd alkalmazni, mindenképpen a külső felületre kell ragasztani, mivel a fólia anyaga alumínium!

Tudtad? Tudtad, hogy a COMMUNIGUARD biorezonanciás vizsgálatoknak alávetve is remek eredményeket mutatott?

Kiszerelés:

 • 1 db matrica

Ajánlott felhasználása:

 • elektromos készülékenként egy matrica

Figyelem!A COMMUNIGUARD nem gyógyászati segédeszköz, nem helyettesíti az orvosi konzultációt, illetve kezelést! Panasz esetén fordulj orvosodhoz! A fel nem használt fóliát tartsd gyermekektől elzárt helyen!

Kinek ajánljuk?

 • Mindenkinek az elektroszmog káros hatásainak kivédésére, a környezetedben lévő elektromos árammal működő eszközökön, például mobiltelefonon, számítógépen, vezeték nélküli telefonon, bébiőrzőn, mikrohullámú sütőn stb. alkalmazva.MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?

 • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
 • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.

Összetevők
A megrendelt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (GLS) futárszolgálat szállítja ki Neked. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mailben értesítünk a csomag feladásáról. A megrendelt termékeket, amennyiben a rendelés
 • 12:00 -ig beérkezett a következő munkanapon
 • 12:00 után beérkezett rendelés esetén a rendelést követő második munkanapon

kézbesíti számodra a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (GLS).
Reklamáció esetén kérjük lépj kapcsolatba Vevőszolgálatunkkal.

Minőségi kifogás esetén kérjük pontosan írd le a termékkel kapcsolatos problémát, és a termékkel, valamint a vásárlást igazoló bizonylattal együtt juttasd el a fenti címre. Szakértőnk vizsgálata alapján, jogos reklamáció esetén a terméket kicseréljük Neked.