Calivita CaliVita GoldMAX mágneses vízkőmentesítő

Ár: 37.905 Ft /db

Ehhez a termékhez automatikusan CaliVita törzsvásárlói kártyát adunk, így az ára megrendelés esetén azonnali kedvezménnyel:
28.500 Ft/db
Milyen előnyökkel jár a törzsvásárlói kártya?
INGYENES ORSZÁGOS házhozszállítás 1-2 munkanapon belül, GLS futárral!
Szállítási díj: 1000 Ft
35.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás!
Gyártó cikkszám: CE0026
Elérhetőség: Raktárról, 1-2 munkanapon belül házhozszállítjuk
Származási hely: USA

Vízkőeltávolítás természetes és energiatakarékos módon

Az Ön háztartásában is előfordult már, hogy a vízkőtől eldugult a zuhanyrózsa, csöpögött a csap vagy kellemetlen ízű volt az ivóvíz?

A CaliVita GoldMAX mágneses vízkőmentesítő - melynek alapanyaga a neodímium, a jelenleg létező legerősebb mágneses anyag - környezetbarát és energiatakarékos megoldás a vízkőproblémákra, akár Aquarion víztisztító és ionizátor készülékhez, akár vízvezetékre helyezve szeretné használni.

A mágneses kezelés során a vízben található oldott ásványi anyagok kristályszerkezete és töltése megváltozik, így a mágneses vízkőmentesítő gátolja azok megtapadását, sőt, a korábban keletkezett lerakódások is feloldódhatnak és távozhatnak a rendszerekből. Ezáltal természetes energiával - agresszív vegyszerek nélkül - akadályozhatjuk meg a gombáknak, baktériumoknak és más mikroorganizmusoknak táptalajt adó lerakódások kialakulását.

A mágnest az Aquarion készülék vízbevezető csövén használva az ivóvíz még élvezetesebbé válhat és megnőhet a készülék élettartama.

Fővízvezetékre illesztve a szaniterek vízkőmentessé válhatnak; a vízmelegítő, mosó- és mosogatógépek hatékonysága megnőhet, így az elmosott edények tisztábbak, a kimosott ruhák fehérebbek lehetnek.


MIÉRT ÉRDEMES A CALIVITA TERMÉKEIT VÁLASZTANOD?

  • A CaliVita több mint 25 éve kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
  • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
  • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formák használatára törekszünk.
  • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
  • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
  • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
  • Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön fogyasztóinkhoz.
  • Valamennyi Magyarországon forgalmazott étrend-kiegészítőnk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkezik.

Összetevők
A megrendelt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (GLS) futárszolgálat szállítja ki Neked. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mailben értesítünk a csomag feladásáról. A megrendelt termékeket, amennyiben a rendelés
  • 12:00 -ig beérkezett a következő munkanapon
  • 12:00 után beérkezett rendelés esetén a rendelést követő második munkanapon

kézbesíti számodra a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (GLS).
Reklamáció esetén kérjük lépj kapcsolatba Vevőszolgálatunkkal.

Minőségi kifogás esetén kérjük pontosan írd le a termékkel kapcsolatos problémát, és a termékkel, valamint a vásárlást igazoló bizonylattal együtt juttasd el a fenti címre. Szakértőnk vizsgálata alapján, jogos reklamáció esetén a terméket kicseréljük Neked.