25% kedvezmény akár első rendeléskor!
A részletekért hívj minket: 06-30-709-6091

Egészségtámogatás klorofillal

Közzétéve: 2017-10-17

A sok feldolgozott élelmiszer, a használt vegyszerek és kozmetikumok miatt napjainkban egyre nagyobb jelentĹ‘séget kap testünk méregtelenítése, melyhez az egyik legkiválóbb segítség a klorofill lehet.

Tovább


Zsírégetés helyett előzd meg a testzsír felhalmozódását HCA-val!

Közzétéve: 2017-09-06

Egy kísérlet szerint a HCA fogyasztása tehát edzett és edzetlen emberekben is a zsírsavfelhasználás növekedését idézheti elő megfelelő fizikai aktivitás mellett. Mivel a glikogénspórolás későbbre tolja a kimerülést, nem csupán a fogyni vágyók, de az állóképességi sportolók számára is ajánlható az alkalmazása.

Tovább


Mit tehetünk, ha tinédzser gyermekünk elégtelenül táplálkozik?

Közzétéve: 2017-08-29

Szülőként gyakran fogjuk a fejünket, amikor látjuk gyermekeink életvitelét.

Sok esetben azonban nem a gyerek tehet napi életviteli szokásairól. Sajnos több körülmény is megnehezíti számára, hogy megfelelően törődjön az egészségével.

Az IDŐ, a MENZA minősége, a LELKI terhek, a STRESSZ és a TÁRSAS KAPCSOLATOK együttesen alakítják ki a napi életviteli szokásokat.

Tovább


A D-vitamin hiány tünetei

Közzétéve: 2017-08-17

Ha keveset tartózkodsz a napon, allergiás vagy a tejtermékekre vagy szigorú vegán étrendet folytatsz, akkor nagy valószínűséggel D-vitamin hiányod van. A napfény vitaminként is ismert D-vitamint a szervezetünk termeli, napfény hatására. Természetesen előfordul néhány élelmiszerben is, leginkább tőkehalmájban, tojássárgájában és néhány tejtermékben.

Tovább


Zsírban oldódó vitaminok

Közzétéve: 2017-03-18

A zsírban oldódó vitaminok közé tartozik az A-, a D-, az E- és a K-vitamin. A zsírban oldódó vitaminok – elnevezésükből adódóan zsírban oldódnak –, a szervezet képes őket hosszú távon tárolni, nem szükséges a mindennapi bevitelük.

Tovább


Miért nem segít a fogyókúrán a szándékos éhezés?

Közzétéve: 2017-02-03

Ha szándékosan éhezünk, akkor jóval távolabb kerülünk a céltól.

Tovább


A lúgos vízről

Közzétéve: 2017-02-03

A LÚGOS VÍZ ROSSZ NEKED: LÚGOSÍTÓ ÉTREND ÉS A VALÓSÁG

 

Tovább


Hogyan előzheted meg az időskori csontritkulást?

Közzétéve: 2017-02-02

Tudtad? Az időskori csontritkulás olyan fájdalmakkal járhat, hogy csak rendszeresen szedett erős fájdalomcsillapítókkal lehet kibírni.

Tovább