25% kedvezmény akár első rendeléskor!
A részletekért hívj minket: 06-30-709-6091

Vissza

Mit tehetünk, ha tinédzser gyermekünk elégtelenül táplálkozik?

Közzétéve: 2017-08-29 09:12:07

Szülőként gyakran fogjuk a fejünket, amikor látjuk gyermekeink életvitelét.

Sok esetben azonban nem a gyerek tehet napi életviteli szokásairól. Sajnos több körülmény is megnehezíti számára, hogy megfelelően törődjön az egészségével.

Az IDŐ, a MENZA minősége, a LELKI terhek, a STRESSZ és a TÁRSAS KAPCSOLATOK együttesen alakítják ki a napi életviteli szokásokat.

Túlzsúfolt napi program. Tízperces szünetek az iskolában, rohanás egyik teremből a másikba. Sokszor még ebédidő sincs. Aztán a különórák, útközben kell étkezni. Nemhogy napi öt étkezésre, két-háromra sincs idő. A szülők számára reménytelenné válik biztosítani a napi főtt étel fogyasztását. Marad a szendvics, a suli büféje, a pizzaszelet… És ezt eszi a gyermekünk tíz hónapon át.

Este aztán jól kiéhezve, lemerülve sokkal többet esznek a gyermekek. Persze hogy inkább a gyorsan energiát adó ételek után nyúlnak, mint amilyenek a gyorsan felszívódó szénhidrátok, a csoki, a péksütemény…

A fehérjefogyasztás viszont sokszor elmarad a szükségestől, nem is beszélve a vitamin- és ásványianyag-bevitelről…

Idegi terhelés!

Mint tudjuk, a szellemi munka is rendkívül nagy energiát igényel: nehézségi fokának megfelelően ugyanúgy viselkedik, mint a fizikai munka.

Az agy a testnek 2–3%-a, de a test teljes energiaszükségletének akár 30%-a is az idegi szellemi munkára fordítódhat!

A tanulás is kemény szellemi munka.

Ha nincs meg a megfelelő energiaellátás, akkor a gyerekek lemerülnek, képtelenek figyelni, koncentrálni, így romolhat a teljesítményük, ami aztán hozza magával a stresszt, hiszen mind a tanárnak, mind a szülőnek meg kellene felelni – nem is beszélve az önértékelésről.

Amíg gyermekünk nem tanul meg felelősséggel gondoskodni arról, hogy egészségét önmagának kell megőrizni, hogy nap mint nap megfelelő mennyiségű és minőségű szénhidrátot, zsírt, fehérjét és vitaminokat, ásványi anyagokat és tiszta vizet vegyen magához étkezés formájában, addig amit szülőként megtehetünk, az az, hogy a lelki támogatás mellett legalább „láthatatlan egészségőrként” ott állunk a gyerekek mellett.

Minőségi étrend-kiegészítők formájában gondoskodhatunk az alapvető vitaminok, ásványi anyagok és egyéb, a szellemi teljesítményt támogató hatóanyagok beviteléről!

Összeállítottunk egy alap EGÉSZSÉGŐR-csomagot, amivel észrevétlenül támogathatod gyermekedet az egészségét terhelő kihívásokban!

 

C-vitamin + D3-vitamin + Kalcium-Magnézium-K2 + Omega 3

immunrendszer + csontozat és izomzat + idegrendszer

 

KIVÉTELES AJÁNLAT SZEPTEMBER 1-IG:

 

4 termék 3 áráért! Így azonnal megtakarítasz 5.250 Ft-ot!

Így MOST napi 135 Ft-ért biztosíthatod tinédzser korú gyermeked szervezetének a legfontosabb táplálékkiegészítőket, melyek mind-mind hozzájárulnak hosszútávon az egészsége megőrzéséhez.

Plusz! AJÁNDÉK KÉRDÉSTÁR,
melynek segítségével jókat beszélgethettek, és így közelebb kerülhetsz gyermekedhez!

 

 

TOVÁBB AZ AKCIÓS EGÉSZSÉGŐR CSOMAGHOZ

 

EGÉSZSÉGŐR CSOMAG